Blog

Een roerige week

Zoals in mijn laatste blog beschreven had ik vorige week maar liefst 5 diensten. Ik begon met 3 dagdiensten van 7.00 tot 15:30 uur en eindigde met 2 late diensten van 15.15 tot 23.15 uur. Het was zo’n roerige week dat ik er niet aan toe gekomen was om elke dag een blog te schrijvenMeer lezen over “Een roerige week”

Blijf jij bij ons werken?

Vandaag begon mijn eerste dienst van de vijf. Ik stond op verdieping twee begon zoals gewoonlijk de rapportages gelezen. Ik ben twee dagen vrij geweest dus ik moest even wat verder terug lezen. Gelukkig was het een rustig weekend geweest zonder gekke dingen. Samen met Karin* overlegde ik hoe we het gingen doen vanochtend. KarinMeer lezen over “Blijf jij bij ons werken?”

Gezellige kennismaking

Na twee dagen vrij geweest te zijn had ik vandaag weer een dagdienst. Ik stond op verdieping 5. Dit is de hoogste verdieping waar je bij ons kan werken. Nadat ik mijn route gekregen had ging ik rustig de rapportage lezen over wat er de afgelopen dagen gebeurt was. Er was niks schokkends gebeurt alleenMeer lezen over “Gezellige kennismaking”

Mondkapjes plicht

Zoals ik eerder al had aangegeven in mijn eerste blog maak je vaak grappige en mooie verhalen mee, maar je kan ook boze verhalen horen of juist verdrietige verhalen van bewoners. Vandaag werkte ik samen met Johan*. Johan had de dagdienst en ik had heerlijk de korte dienst tot 12:30. Ook Saskia* had een korteMeer lezen over “Mondkapjes plicht”

Het jojo effect

Ook vandaag heb ik weer een dagdienst. Samen met Piet*, Thea* en Kim* zitten we rustig onze rapportages te lezen. Piet is gister jarig geweest en had al gezegd dat hij wat lekkers voor bij de koffie had. Als er iemand bij ons op de afdeling zegt ik heb wat lekkers voor bij de koffieMeer lezen over “Het jojo effect”

Mijn eerste blog

Vandaag op 16-04-2021 heb ik mijn eigen pagina de lucht ingegooid. Ik moet zeggen dat ik het behoorlijk spannend vind om dit te gaan doen. Mijn eerste blog gaat dan wel is waar niet mijn werkzaamheden in het dagelijks leven maar om nou gelijk te beginnen met mijn werk is ook weer zo direct. DaaromMeer lezen over “Mijn eerste blog”

Wie ben ik?

Hallo mijn naam is Peter Klok. Ik ben in 2018 afgestudeerd als verzorgende IG. De opleiding toen der tijd gevold via het Noorderpoort college te Groningen. Na mijn school tijd eerst gaan werken. Ik heb bij verschillende bedrijven gewerkt met verschillende doelgroepen. Al snel merkte ik aan mijzelf dat ik nog niet precies wist watMeer lezen over “Wie ben ik?”


Mijn blog volgen

Krijg nieuwe content direct in je mailbox.

%d bloggers liken dit: