Wie ben ik?

Hallo mijn naam is Peter Klok.

Ik ben in 2018 afgestudeerd als verzorgende IG. De opleiding toen der tijd gevold via het Noorderpoort college te Groningen. Na mijn school tijd eerst gaan werken. Ik heb bij verschillende bedrijven gewerkt met verschillende doelgroepen.

Al snel merkte ik aan mijzelf dat ik nog niet precies wist wat ik wil gaan doen tot aan mijn pensioen. Ik wilde nog veel ervaring op doen binnen de verschillende zorgbranches zoals in de VVT (verpleeg-, verzorg- en thuiszorg), GHZ (gehandicaptenzorg) en GGZ (geestelijke gezondheid zorg).

Maar om nou elk jaar van werkgever te veranderen was voor mijzelf ook geen leuk dingetje. Je maakt overal kennis met de zorg maar je blijft niet uit gedaagd waardoor je op den duur veel op de automatische piloot gaat doen en je dingen over het hoofd gaat zien.

Zodoende ben ik verder gaan kijken naar een werkgever die mij dat allemaal kan bieden, plekken waar je uitgedaagd word en elke keer gefocust blijft. Uiteindelijk heb ik dan toch mijn werkgever gevonden waar ik dit allemaal kon krijgen.

Het blijkt dat je dan als detacheerder aan het werk gaat. In het kopje onder “Wie ben ik” kan je lezen wat detacheren precies inhoud en wat dit voor mij de doorslag gegeven heeft om dit te gaan doen.

Verder wil ik met deze blog jullie meenemen in de avonturen die ik beleef. Het ene moment kunnen jullie blogs lezen over mijn werkzaamheden in de VVT en dat kan in één keer veranderen naar blogs over het begeleiden van mensen binnen de GGZ of GHZ.

Op deze manier hou ik en mijn lezers scherp en op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in de zorg.

Ik hoop zelf door mijn blogs mensen over te kunnen halen om ook in de zorg te gaan werken en/of meer inzicht te laten zien in hoe onze dag eruit ziet qua werkomstandigheden.

Ik hoop dat jullie mijn blogs liken en mijn pagina zo veel mogelijk delen zodat ik zoveel mogelijk mensen kan bereiken met de openheid naar de zorg.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: